top of page

PROJECTONTWIKKELING

Als projectontwikkelaar staat Buvago middenin de samenleving met oog voor de mens en de maatschappij. Buvago zal de opdrachtgever ook van dienst zijn in het begeleiden van het hele bouwproces van ontwerp tot en met de uitvoering van een project. Buvago beschikt over de goede contacten met aannemers en gemeentes en heeft de nodige ervaring met vergunningstrajecten, waarvan de complexiteit vaak onderschat wordt. De kracht zit hem in de korte lijnen. 

B O U W E N   I N   V E R T R O U W E N

Systeembouw en Hallenbouw

Bent u op zoek naar een manier om op een duurzame en snelle wijze uw bouwplannen te verwezenlijken? Buvago is ook gespecialiseerd in Systeembouw en Hallenbouw, waar kwaliteit gecombineerd wordt met een snelle bouwtijd en een optimaal prijsniveau mede doordat we werken met een vast concept. 

Systeembouw dankt haar naam aan de geprefabriceerde onderdelen die worden gebruikt om een bedrijfshal op modulaire wijze te bouwen ook wel elementenbouw genoemd, staat snel, voldoet aan de geldende eisen. Bij systeembouw worden de onderdelen in de fabriek geprefabriceerd en op de bouwplaats gemonteerd.

Kiest u voor ons, dan kiest u voor de kwaliteit, snelheid en een optimale prijsniveau. Doordat wij veel ervaring hebben kan er veel tijd ingewonnen worden bij gemeentelijke instanties zoals bijvoorbeeld het aanvragen van (bouw) vergunningen. Wij blijven tijdens het gehele bouwproces nauw betrokken en zullen ten alle tijden de werkzaamheden controleren en zullen u als koper/opdrachtgever ten alle tijden op de hoogte houden van de voortgang bouw.

bottom of page